Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Himlen Falder

Himlen Falder

20/12/2013 | Flixfilm

Se Himlen Falder på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sara blev anbragt i en plejefamilie som lille. Da hendes biologiske mor dør, vælger hun modvilligt at grave i fortiden, men der kommer nogle frygtelige begivenheder frem.


Se Himlen Falder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHimlen Falder havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Himlen Falder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Himlen Falder herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Himlen Falder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Himlen Falder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar