Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hinterland

Hinterland

17/09/2017 | Flixfilm

Hinterland på Netflix

Produktionsår: 2013–2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Richard Harrington, Mali Harries, Alex Harries
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: Welsh, English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En betjent med personlige problemer forlader London for at slå sig ned på landet i Wales og ender et sted med hemmeligheder, der er lige så mørke som hans egne.

Hinterland (Mord i Wales) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hinterland på YouTube.Se Hinterland på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hinterland (Mord i Wales) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hinterland (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hinterland, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hinterland (Mord i Wales) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar