Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hinterland

Hinterland

17/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Hinterland på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Richard Harrington, Mali Harries, Alex Harries, Hannah Daniel
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: Welsh, English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: En betjent med personlige problemer forlader London for at slå sig ned på landet i Wales og ender et sted med hemmeligheder, der er lige så mørke som hans egne.


Se Hinterland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hinterland (Mord i Wales) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hinterland (Mord i Wales) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hinterland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hinterland (Mord i Wales) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hinterland (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar