Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hinterland

Hinterland

17/09/2017 | Flixfilm

Se Hinterland på Netflix

Indspilningsår: 2013–2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Richard Harrington, Mali Harries, Alex Harries, Hannah Daniel
Spilletid: 90 min
Land: UK
Sprog: Welsh, English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En betjent med personlige problemer forlader London for at slå sig ned på landet i Wales og ender et sted med hemmeligheder, der er lige så mørke som hans egne.


Se Hinterland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHinterland (Mord i Wales) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 17. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hinterland (Mord i Wales) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hinterland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hinterland (Mord i Wales) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hinterland (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar