Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hip hip hora

Hip hip hora

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Hip hip hora på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at hun har drukket for meget til en fest og besvimede, forsøger en 13-årig pige at redde sit omdømme, da afslørende fotos af hende dukker op på skolen.


Se Hip hip hora på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hip hip hora (Ketshup-effecten) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hip hip hora (Ketshup-effecten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hip hip hora herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hip hip hora (Ketshup-effecten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hip hip hora stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar