Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hip hip hora

Hip hip hora

15/12/2017 | Flixfilm

Se Hip hip hora på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at hun har drukket for meget til en fest og besvimede, forsøger en 13-årig pige at redde sit omdømme, da afslørende fotos af hende dukker op på skolen.


Se Hip hip hora på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Hip hip hora (Ketshup-effecten) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hip hip hora (Ketshup-effecten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hip hip hora herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hip hip hora (Ketshup-effecten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hip hip hora stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar