Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hip-Hop Evolution

Hip-Hop Evolution

17/01/2020 | Flixfilm

Se Hip-Hop Evolution på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Darby Wheeler, Sam Dunn(co-director), Scot McFadyen(co-director)
Skuespillere: Shad, LL Cool J, Alonzo Williams, Melle Mel
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Interviews med indflydelsesrige rappere, dj's og musikmoguler viser genrens dynamiske udvikling fra 70'erne og op igennem 90'erne i denne dokumentarserie.


Se Hip-Hop Evolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHip-Hop Evolution (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hip-Hop Evolution (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hip-Hop Evolution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hip-Hop Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hip-Hop Evolution (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar