Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hip-Hop Evolution

Hip-Hop Evolution

17/01/2020 | Ingen kommentarer

Se Hip-Hop Evolution på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Darby Wheeler, Sam Dunn(co-director), Scot McFadyen(co-director)
Skuespillere: Shad, LL Cool J, Alonzo Williams, Melle Mel
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Interviews med indflydelsesrige rappere, dj's og musikmoguler viser genrens dynamiske udvikling fra 70'erne og op igennem 90'erne i denne dokumentarserie.


Se Hip-Hop Evolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hip-Hop Evolution (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 17. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Hip-Hop Evolution (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hip-Hop Evolution herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hip-Hop Evolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hip-Hop Evolution (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar