Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hirokin: The Last Samurai

Hirokin: The Last Samurai

17/07/2014 | Ingen kommentarer

Se Hirokin: The Last Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Alejo Mo-Sun
Skuespillere: Wes Bentley, Jessica Szohr, Angus Macfadyen, Laura Ramsey
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Resumé: Samuraien Hirokin må beslutte, om han vil fokusere på at kæmpe for at redde planeten fra en ond diktator eller hævne drabet på sin kone og søn.


Se Hirokin: The Last Samurai på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hirokin: The Last Samurai havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hirokin: The Last Samurai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hirokin: The Last Samurai herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hirokin: The Last Samurai er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hirokin: The Last Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar