Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hirokin: The Last Samurai

Hirokin: The Last Samurai

17/07/2014 | Flixfilm

Se Hirokin: The Last Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Alejo Mo-Sun
Skuespillere: Wes Bentley, Jessica Szohr, Angus Macfadyen, Laura Ramsey
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Beskrivelse: Samuraien Hirokin må beslutte, om han vil fokusere på at kæmpe for at redde planeten fra en ond diktator eller hævne drabet på sin kone og søn.


Se Hirokin: The Last Samurai på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHirokin: The Last Samurai havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hirokin: The Last Samurai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hirokin: The Last Samurai herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hirokin: The Last Samurai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hirokin: The Last Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar