Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hirokin: The Last Samurai

Hirokin: The Last Samurai

17/07/2014 | Flixfilm

Se Hirokin: The Last Samurai på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Alejo Mo-Sun
Skuespillere: Wes Bentley, Jessica Szohr, Angus Macfadyen, Laura Ramsey
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Handling: Samuraien Hirokin må beslutte, om han vil fokusere på at kæmpe for at redde planeten fra en ond diktator eller hævne drabet på sin kone og søn.

Hirokin: The Last Samurai havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hirokin: The Last Samurai på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hirokin: The Last Samurai ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hirokin: The Last Samurai stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hirokin: The Last Samurai, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hirokin: The Last Samurai er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar