Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hiroshima: BBC History of World War II

Hiroshima: BBC History of World War II

31/03/2016 | Flixfilm

Hiroshima: BBC History of World War II på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar fortæller via arkivfilm, dramatiseringer og specialeffekter historien om verdens første atombombeangreb og undersøger konsekvenserne.

Hiroshima: BBC History of World War II havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hiroshima: BBC History of World War II på YouTube.Se Hiroshima: BBC History of World War II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hiroshima: BBC History of World War II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hiroshima: BBC History of World War II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hiroshima: BBC History of World War II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hiroshima: BBC History of World War II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar