Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hirschen

01/07/2016 | Flixfilm

Se Hirschen på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: George Inci
Skuespillere: Gerhard Bachlechner, Alois Bergmann, Christine Bergmann, Johanna Bergmann
Spilletid: 125 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Indbyggerne i Hirschen får en kreativ idé til, hvordan de kan forbedre landsbyens dårlige økonomi, da en chauffør kører ind i en hjort og beder om hjælp.


Se Hirschen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHirschen havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hirschen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hirschen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hirschen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hirschen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar