Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » His House

His House

30/10/2020 | Flixfilm

His House på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Remi Weekes
Skuespillere: Sope Dirisu, Wunmi Mosaku, Malaika Wakoli-Abigaba
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Dinka
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mens et ungt flygtningepar fra det krigshærgede Sydsudan forsøger at starte på en frisk i England, plages de af en mørk kraft, der har taget bolig i deres nye hjem.

His House havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til His House på YouTube.Se His House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om His House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at His House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame His House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til His House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar