Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » His Majesty Minor

His Majesty Minor

02/12/2021 | Flixfilm

His Majesty Minor på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne skæve komedie dør en mand, der er opfostret af en gris, og genopstår med nye talegaver, der hæver hans status blandt hans medmennesker.

His Majesty Minor havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til His Majesty Minor på YouTube.Se His Majesty Minor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om His Majesty Minor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at His Majesty Minor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame His Majesty Minor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til His Majesty Minor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar