Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Historia de un Crimen: Colosio

Historia de un Crimen: Colosio

22/03/2019 | Flixfilm

Historia de un Crimen: Colosio på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da den mexicanske præsidentkandidat Luis Donaldo Colosio myrdes i 1994, får hans døende enke travlt med at afsløre, hvem der står bag. Baseret på virkelige hændelser.

Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Historia de un Crimen: Colosio på YouTube.Se Historia de un Crimen: Colosio på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Historia de un Crimen: Colosio (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Historia de un Crimen: Colosio, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar