Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Historia de un Crimen: Colosio

Historia de un Crimen: Colosio

22/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Historia de un Crimen: Colosio på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da den mexicanske præsidentkandidat Luis Donaldo Colosio myrdes i 1994, får hans døende enke travlt med at afsløre, hvem der står bag. Baseret på virkelige hændelser.


Se Historia de un Crimen: Colosio på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Historia de un Crimen: Colosio herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Historia de un Crimen: Colosio (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar