Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Historia de un Crimen: Colosio

Historia de un Crimen: Colosio

22/03/2019 | Flixfilm

Se Historia de un Crimen: Colosio på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da den mexicanske præsidentkandidat Luis Donaldo Colosio myrdes i 1994, får hans døende enke travlt med at afsløre, hvem der står bag. Baseret på virkelige hændelser.


Se Historia de un Crimen: Colosio på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHistoria de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Historia de un Crimen: Colosio herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Historia de un Crimen: Colosio (Historien om en forbrydelse: Kandidaten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Historia de un Crimen: Colosio (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar