Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Historical Roasts

Historical Roasts

27/05/2019

Se Historical Roasts på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jeffrey Ross
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Roastmaster Jeff Ross og en række gæster gør nar af store historiske personligheder, mens de også hylder deres liv og den betydning, de har haft for verden.


Se Historical Roasts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Historical Roasts (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Historical Roasts (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Historical Roasts herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Historical Roasts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Historical Roasts (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar