Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Historien om National Lampoon bliver til film på Netflix

Historien om National Lampoon bliver til film på Netflix

21/04/2016 | Flixfilm

national lampoon netflix filmProduktionen af den nye Netflix-film; A Futile & Stupid Gesture, som beskriver historien om National Lampoon, der også kendes som “Fars Fede Ferie”-filmene her i Danmark, samt skaberens Doug Kenneys tragiske liv, er netop begyndt. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I Danmark kendes National Lampoon nok mest som navnet på komediefilmene med Chevy Chase i hovedrollen, men det startede ud som et magasin, der senere blev udvidet til film, teater, radio og bøger. Der er dermed tale om et helt univers.

A Futile & Stupid Gesture har Will Forte (The Last Man on Earth) i hovedrollen som Doug Kenney samt Domhnall Gleeson (Ex Machina), der portrættere Henry Beard, en af de andre grundlæggere af National Lampoon.

Herudover medvirker også Martin Mull (Arrested Development) som en ældre Doug Kenney, Joel McHale (Community) som Chevy Chase, Matt Lucas (Little Britain) som Tony Hendra, Thomas Lennon (The Odd Couple) som Michael O’Donoghue, Seth Green (Austin Powers) som Christopher Guest, Jackie Tohn (House of Lies) som Gilda Radner, Natasha Lyonne (Orange is the New Black) som Anne Beatts, Emmy Rossum (Shameless) som Kathryn Walker, Elvy Yost (The Catch) som Mary Marshmallow, Matt Walsh (Veep) som Matty Simmons, John Gemberling (Broad City) som John Belushi, Rick Glassman (Undateable) som Harold Ramis, Camille Guaty (Scorpion) som Alex Garcia-Mata og Jon Daly (Zoolander 2) som Bill Murray.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Film er baseret på en bestsælgende bog af Josh Karp fra 2006 og vil blive instrueret af David Wain (Wet Hot American Summer).

Artiklen fortsætter under annoncen

Doug Kenney var medskaber af det gennembrydende humormagasin National Lampoon i 1970 og var med til at lave filmene Animal House og Caddyshack. Hans arbejde var efterfølgende en stor indflydelse på generationer af manuskriptforfattere og filmskabere.

A Futile & Stupid Gesture får premiere på Netflix Danmark i 2017.
Skriv kommentar