Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Historien om Spotify bliver til Netflix-serie

Historien om Spotify bliver til Netflix-serie

11/12/2019 | Flixfilm

spotify netflixNetlfix har idag præsenteret en helt ny original-serie om den svenske start-up Spotify, som rystede hele musikindustrien og udviklede sig til at blive en af verdens førende musiktjenester.

Serien, der endnu er uden titel, er baseret på bogen ‘Spotify Untold’ af forfatterne Sven Carlsson og Jonas Leijonhufvud – begge erhvervsreportere på det svenske nyhedsmedie ‘Dagens Industri’.

Det skriver Netflix i en pressemeddelese.

I en tid præget af piratkopiering kæmpede de tunge drenge mod den retning, som den turbulente musikindustri bevægede sig i. Serien omhandler den unge svenske tech-iværksætter, Daniel Ek, og hans partner Martin Lorentzon, som revolutionerede hele industrien ved at tilbyde gratis og lovlig musik til hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er en historie om, hvordan hårde domme, kompromisløs vilje og store drømme kan hjælpe de små spillere med at udfordre status quo ved at revolutionere måden, hvorpå vi alle kan lytte til musik.

Tesha Crawford, Director of International Originals, Northern Europe hos Netflix: “Historien om hvordan Spotify blev til, er et godt eksempel på hvordan en lokal historie kan have global indflydelse. Vi er meget begejstrede for at bringe denne succeshistorie til live, og vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med instruktør Per-Olav Sørensen og teamet hos Yellow Bird UK.”

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

Anmelderroste Per-Olav Sørensen (‘Quicksand‘, ‘Hjem til Jul‘ og ‘Nobel’) er instruktør på den svensk- og engelsksprogede serie, og Berna Levin (‘Young Wallander‘, ‘Hidden’ og ‘Pigen der legede med ilden’) er executive producer.

“Jeg er begejstret for at bringe historien om det svensk-baserede Spotify til live på skærmen. Det er et vedvarende eventyr i en moderne tid om, hvordan svenske vidunderbørn forandrede musikindustrien forevigt. Historien er utrolig spændende og udfordrende. Udfordrende, fordi Spotify-historien ikke er slut endnu – den kører stadig med høj hastighed og vil formegentlig ændre sig, mens vi arbejder på projektet”, siger Per-Olav Sørensen.

Der er ingen oplysninger om hvornår historien om Spotify får premiere på Netflix Danmark.Skriv kommentar