Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » History 101

History 101

22/05/2020 | Flixfilm

Se History 101 på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Natalie Silverman
Spilletid: 22 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Informativ grafik og arkivfilm leverer små historietimer om videnskabelige gennembrud, sociale bevægelser og verdensændrende opdagelser.


Se History 101 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


History 101 (En hurtig historietime) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om History 101 (En hurtig historietime) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til History 101:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til History 101 (En hurtig historietime) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at History 101 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar