Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » History of Swear Words

History of Swear Words

05/01/2021 | Flixfilm

Se History of Swear Words på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nikki Glaser, London Hughes, Elvis Mitchell
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Nicolas Cage er vært i denne frække, sjove og fascinerende undervisningsserie om historien bag og effekten af nogle af de værste engelske bandeord.

History of Swear Words (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til History of Swear Words på YouTube.Se History of Swear Words på Netflix
Anmeldelse: History of Swear Words

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om History of Swear Words (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at History of Swear Words (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame History of Swear Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til History of Swear Words er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar