Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » History of Swear Words

History of Swear Words

05/01/2021 | Flixfilm

History of Swear Words på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicolas Cage, Kory Stamper, Elvis Mitchell
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Nicolas Cage er vært i denne frække, sjove og fascinerende undervisningsserie om historien bag og effekten af nogle af de værste engelske bandeord.

History of Swear Words (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til History of Swear Words på YouTube.Se History of Swear Words på Netflix

Anmeldelse: History of Swear Words

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om History of Swear Words (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at History of Swear Words (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame History of Swear Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til History of Swear Words er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar