Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » History of the Eagles

History of the Eagles

15/10/2014 | Flixfilm

Se History of the Eagles på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Don Henley, Glenn Frey, Don Felder
Spilletid: 187 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Historier fra gruppens medlemmer og personer fra musikbranchen maler et levende billede af The Eagles – et af USA's mest succesfulde musikbands.

History of the Eagles havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se History of the Eagles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om History of the Eagles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at History of the Eagles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame History of the Eagles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til History of the Eagles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar