Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » History of the Eagles

History of the Eagles

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se History of the Eagles på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Don Henley, Glenn Frey, Don Felder, Joe Walsh
Spilletid: 187 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Resumé: Historier fra gruppens medlemmer og personer fra musikbranchen maler et levende billede af The Eagles – et af USA's mest succesfulde musikbands.


Se History of the Eagles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


History of the Eagles havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om History of the Eagles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til History of the Eagles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til History of the Eagles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at History of the Eagles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar