Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Hit and Run’ ramte uden for målskiven

‘Hit and Run’ ramte uden for målskiven

22/09/2021 | Flixfilm

Hit and Run serie droppet netflix

Serien om en mand, der bliver fanget i et farligt net af hemmeligheder og intriger, mens han leder efter sandheden om sin hustrus død, er blevet droppet, oplyser Netflix.

Netflix-serien ‘Hit and Run’ lukker dermed efter blot en enkelt sæson.

Første sæson havde premiere i begyndelsen af august og det tog dermed kun Netflix lidt over halvanden måned at finde frem til om serien skulle lægges i graven eller fortsætte med flere afsnit.

Den geopolitiske spion-serie, som strækker sig fra New York til Tel Aviv, er skabt af Raz og Avi Issacharoff, der også står bag seriehittet ‘Fauda’ fra 2015, og de håbede på at serien ville fortsætte igennem mindst to eller tre sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skulle det dog ikke gå og derfor slutter ‘Hit and Run’ sæson 1 også med en enorm cliffhanger, som dermed må stå hen i det uvisse.

LÆS OGSÅ:   TV-serien om dræberdukken 'Chucky' kommer på Netflix

Serien følger Lior Raz, der lever i et velfungerende ægteskab, som dog bliver vendt på hovedet da hans hustru bliver dræbt i et mystisk hit-and-run i Tel Aviv. Raz er fastbesluttet på at finde frem til morderen og finder hurtigt ud af at han er flygtet til USA. Under jagten finder Raz at hustruen gennem flere år har haft hemmeligheder for ham.

Se ‘Hit and Run‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar