Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hit and Run

Hit and Run

06/08/2021 | Flixfilm

Hit and Run på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short
Instruktion: Andrew Essig
Skuespillere: Taree Brown, Ken Gregory
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En mand leder efter sandheden om sin hustrus død, men bliver fanget i et farligt net af hemmeligheder og intriger, der strækker sig fra New York til Tel Aviv.

Hit and Run (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hit and Run på YouTube.Se Hit and Run på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hit and Run (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hit and Run (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hit and Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hit and Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar