Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hit The Top

Hit The Top

28/09/2019 | Flixfilm

Se Hit The Top på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Barndomsvennerne Lee Ji-hun og Choe U-seung læser til embedsmandseksamen, men tingene bliver komplicerede, da en mystisk fremmed dukker op.


Se Hit The Top på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHit The Top (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hit The Top (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hit The Top herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hit The Top er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hit The Top (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar