Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hit The Top

Hit The Top

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Hit The Top på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Barndomsvennerne Lee Ji-hun og Choe U-seung læser til embedsmandseksamen, men tingene bliver komplicerede, da en mystisk fremmed dukker op.


Se Hit The Top på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hit The Top (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hit The Top (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hit The Top herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hit The Top er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hit The Top (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar