Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hitch

01/03/2019 | Flixfilm

Se Hitch på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Andy Tennant
Skuespillere: Will Smith, Eva Mendes, Kevin James, Amber Valletta
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Charmerende Hitch lærer folk at gøre et godt første indtryk på en date, men kommer på en opgave, da en journalist begynder at interessere sig for hans forretning.


Se Hitch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHitch havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hitch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hitch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hitch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar