Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler – A Career

Hitler – A Career

10/02/2017 | Flixfilm

Se Hitler – A Career på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Documentary, History
Instruktør: Joachim Fest, Christian Herrendoerfer
Skuespillere: Gert Westphal, Stephen Murray, Artur Axmann, General Bergeret
Spilletid: 150 min
Land: West Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne dokumentar undersøger, hvordan Adolf Hitlers talent for manipulation, psykologi og imagepleje førte ham fra simple kår til kampen om verdensherredømmet.


Se Hitler – A Career på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHitler – A Career havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hitler – A Career ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hitler – A Career herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hitler – A Career er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler – A Career stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar