Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler – A Career

Hitler – A Career

10/02/2017 | Ingen kommentarer

Se Hitler – A Career på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Documentary, History
Instruktør: Joachim Fest, Christian Herrendoerfer
Skuespillere: Gert Westphal, Stephen Murray, Artur Axmann, General Bergeret
Spilletid: 150 min
Land: West Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Denne dokumentar undersøger, hvordan Adolf Hitlers talent for manipulation, psykologi og imagepleje førte ham fra simple kår til kampen om verdensherredømmet.


Se Hitler – A Career på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hitler – A Career havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hitler – A Career ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hitler – A Career herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hitler – A Career er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler – A Career stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar