Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler – A Career

Hitler – A Career

10/02/2017 | Flixfilm

Se Hitler – A Career på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Documentary, History
Instruktør: Joachim Fest, Christian Herrendoerfer
Skuespillere: Gert Westphal, Stephen Murray, Artur Axmann
Spilletid: 150 min
Land: West Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar undersøger, hvordan Adolf Hitlers talent for manipulation, psykologi og imagepleje førte ham fra simple kår til kampen om verdensherredømmet.

Hitler – A Career havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hitler – A Career på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hitler – A Career ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler – A Career stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hitler – A Career, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hitler – A Career er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar