Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler, connais pas!

Hitler, connais pas!

13/02/2022 | Flixfilm

Hitler, connais pas! på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Documentary
Instruktion: Bertrand Blier
Skuespillere: Zouzou
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Flere år før 68-oprøret inviterer den 22-årige Bertrand Blier sine jævnaldrende i studiet for at reflektere over deres værdier, bekymringer og fremtid.Se Hitler, connais pas! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hitler, connais pas! havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hitler, connais pas! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hitler, connais pas! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler, connais pas! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hitler, connais pas!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hitler, connais pas! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar