Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler’s Circle of Evil

Hitler’s Circle of Evil

22/02/2018 | Flixfilm

Se Hitler’s Circle of Evil på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, History
Instruktør: David Korn Brzoza
Skuespillere: Adolf Hitler, Vincent Lindon
Spilletid: 91 min
Land: France, Germany
Sprog: French, German
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Med magtkampe, forræderier og skumle planer tager Hitlers nærmeste nazistiske ledere kontrollen over Tyskland og udformer landets katastrofale fremtid.


Se Hitler’s Circle of Evil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hitler’s Circle of Evil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hitler’s Circle of Evil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hitler’s Circle of Evil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hitler’s Circle of Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler’s Circle of Evil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar