Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler’s Steel Beast

Hitler’s Steel Beast

01/11/2017 | Flixfilm

Se Hitler’s Steel Beast på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, History
Instruktør: David Korn Brzoza
Skuespillere: Adolf Hitler, Vincent Lindon
Spilletid: 91 min
Land: France, Germany
Sprog: French, German
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Følg historien om Hitlers pansrede private tog, et mobilt hovedkvarter på 15 vogne med den mest avancerede kommunikationsteknik og antiluftskytskanoner.


Se Hitler’s Steel Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHitler’s Steel Beast havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hitler’s Steel Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hitler’s Steel Beast herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hitler’s Steel Beast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler’s Steel Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar