Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hitler’s Steel Beast

Hitler’s Steel Beast

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se Hitler’s Steel Beast på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Biography, History, War
Instruktør: Hermann Pölking
Skuespillere: David Masterson
Spilletid: 450 min
Land: Germany
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Følg historien om Hitlers pansrede private tog, et mobilt hovedkvarter på 15 vogne med den mest avancerede kommunikationsteknik og antiluftskytskanoner.


Se Hitler’s Steel Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hitler’s Steel Beast havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hitler’s Steel Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hitler’s Steel Beast herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hitler’s Steel Beast er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitler’s Steel Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar