Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hitman

15/09/2018 | Flixfilm

Se Hitman på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Xavier Gens
Skuespillere: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper
Spilletid: 100 min
Land: France, USA
Sprog: English, Russian, Serbo-Croatian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en lejemorder bliver involveret i en politirazzia, forsøger han at finde ud af, hvem der lokkede ham i fælden, mens han kæmper med sine følelser for en smuk kvinde.

Hitman havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hitman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hitman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hitman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hitman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hitman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Hitman

  1. Rene - kl. 10:06, 15-09-2018:

    Igen er det trailer til den forkerte film… ej, kom nu ind i kampen Flixfilm!

    Skriv kommentar