Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hittin’ It!

Hittin’ It!

15/12/2013 | Flixfilm

Se Hittin’ It! på Netflix

Indspilningsår: 1931
Genre: Family, Animation, Short
Instruktør: Rudolf Ising
Skuespillere: N/A
Spilletid: 7 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Morris og Malik er lykkelige, da de får lov at låne en strandvilla i Miami. Alt går perfekt, indtil Maliks fætter dukker op.


Se Hittin’ It! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHittin’ It! havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hittin’ It! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hittin’ It! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hittin’ It! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hittin’ It! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar