Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hjelp, vi er i filmbransjen

Hjelp, vi er i filmbransjen

01/12/2013 | Flixfilm

Se Hjelp, vi er i filmbransjen på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: Nini Bull Robsahm, Patrik Syversen
Skuespillere: Peter Stormare, Christian Rubeck, Jeppe Beck Laursen, Stig Frode Henriksen
Spilletid: 107 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: Glenns kæreste var ham utro, og hans venner beslutter at opmuntre ham ved at lade ham afholde "auditions" for smukke piger til en opdigtet film.


Se Hjelp, vi er i filmbransjen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHjelp, vi er i filmbransjen havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hjelp, vi er i filmbransjen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hjelp, vi er i filmbransjen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hjelp, vi er i filmbransjen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hjelp, vi er i filmbransjen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar