Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hjemve

16/12/2020 | Flixfilm

Hjemve på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktion: Lone Scherfig
Skuespillere: Lars Kaalund, Bodil Jørgensen, Ann Eleonora Jørgensen
Spilletid: 97 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Lars Kaalund er apotekeren, Peter Gantzlers enspænder der falder for Margrethe, og Mia Lyhne er ekspeditrice. Myrtle vil afsløre, hvem der går nøgen rundt om natten.Se Hjemve på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hjemve havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hjemve på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hjemve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hjemve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hjemve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hjemve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar