Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hjerteknuseren

Hjerteknuseren

16/09/2021 | Flixfilm

Hjerteknuseren på Netflix

Produktionsår: 1918
Genre: Comedy
Instruktion: Robert Dinesen
Skuespillere: Astrid Krygell, Svend Melsing, Lauritz Olsen
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: None
IMDb-karakter: N/A

Handling: I forbindelse med optagelser i Tahiti øjner en birolleskuespiller en mulighed for et gennembrud, men han kan ende med at få mere opmærksomhed, end han regnede med.

Hjerteknuseren havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hjerteknuseren på YouTube.Se Hjerteknuseren på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hjerteknuseren ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hjerteknuseren stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hjerteknuseren, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hjerteknuseren er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar