Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hjørdis

08/07/2015 | Flixfilm

Se Hjørdis på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne miniserie er afledt af Rita-serien og følger læreren Hjørdis, mens hun planlægger et teaterstykke om mobning med nogle udfordrede elever på rollelisten.


Se Hjørdis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHjørdis havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hjørdis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hjørdis herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hjørdis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hjørdis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar