Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hocus Pocus

Hocus Pocus

15/10/2018 | Flixfilm

Hocus Pocus på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Kenny Ortega
Skuespillere: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne komedie om en overnaturlig familie får teenageren Max ved et uheld tre heksesøskende fra det 17. århundrede til at genopstå i det 20. århundrede.

Hocus Pocus havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hocus Pocus på YouTube.Se Hocus Pocus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hocus Pocus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hocus Pocus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hocus Pocus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hocus Pocus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar