Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hocus Pocus

Hocus Pocus

15/10/2018 | Flixfilm

Se Hocus Pocus på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Kenny Ortega
Skuespillere: Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, Omri Katz
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I denne komedie om en overnaturlig familie får teenageren Max ved et uheld tre heksesøskende fra det 17. århundrede til at genopstå i det 20. århundrede.Se Hocus Pocus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hocus Pocus havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hocus Pocus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hocus Pocus:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hocus Pocus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hocus Pocus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar