Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Hør ny musik med Christopher og se første klip fra ‘A Beautiful Life’

Hør ny musik med Christopher og se første klip fra ‘A Beautiful Life’

28/04/2023 | Flixfilm

I dag kan streamingtjenesten Netflix den første teaser til den kommende danske film ‘A Beautiful Life’.

Det romantiske musikdrama, der har den populære danske sanger Christopher i hovedrollen – sin første nogensinde – får premiere på Netflix den 1. juni 2023.

‘A Beautiful Life’ handler om Elliott (Christopher), en ung fisker med en ekstraordinær sangstemme, får sit livs chance, da han bliver opdaget af den succesfulde, højtprofilerede musikmanager Suzanne (Christine Albeck Børge).

Suzanne sætter snart Elliott sammen med sin fremmedgjorte datter og musikproducer, Lilly (Inga Ibsdotter Lilleaas). På vej til at blive en stjerne truer fortidens kampe ikke kun hans store gennembrud, men også den spirende kærlighed til Lilly.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sangeren Christopher indtager ikke blot hovedrollen, men har også skrevet sangene, der er med i filmen. ‘Hope This Song is For You’, som kan høres i teaseren nedenfor er den første single, der udgives forud for filmens premiere – den udkommer den 28. april 2023.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Eric'

Foruden ovennævnte medvirker også Ardalen Esmaili (‘Snabba Cash’, ‘Greyzone’, ‘Charmøren’) og Sebastian Jessen (‘Alfa’, ‘Mens vi lever’) i den hjertevarme spillefilm.

‘A Beautiful Life’ er instrueret af Mehdi Avaz, som også stod bag den succesfulde Netflix-film ‘Toscana‘ med Anders Matthesen, som indtog en plads på top 10 i intet mindre end 70 lande! Christopher var iøvrigt også med i denne film, dog i en mindre rolle.

‘A Beautiful Life’ har premiere på Netflix Danmark den 1. juni.
Skriv kommentar