Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hoffman

06/03/2022 | Flixfilm

Hoffman på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Drama
Instruktion: Alvin Rakoff
Skuespillere: Peter Sellers, Sinéad Cusack, Jeremy Bulloch
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ensom, midaldrende forretningsmand forelsker sig i sin sekretær og forsøger at afpresse hende til at tilbringe en uge med ham.

Hoffman havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hoffman på YouTube.Se Hoffman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hoffman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hoffman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hoffman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hoffman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar