Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hogwood: A Modern Horror Story

Hogwood: A Modern Horror Story

15/10/2022 | Flixfilm

Hogwood: A Modern Horror Story på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Tony Wardle
Skuespillere: Jerome Flynn, Juliet Gellatley, Joseph Poore
Spilletid: 35 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En aktivistgruppe afslører de rystende forhold på en af Storbritanniens største svinefarme og opfordrer magthaverne inden for dyreavl til skabe forandring.Se Hogwood: A Modern Horror Story på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hogwood: A Modern Horror Story havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hogwood: A Modern Horror Story på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hogwood: A Modern Horror Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hogwood: A Modern Horror Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hogwood: A Modern Horror Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hogwood: A Modern Horror Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar