Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Hokkabaz

10/03/2017 | Flixfilm

Se Hokkabaz på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: For at genoplive sin karriere tager den ikke så talentfulde tryllekunstner Iskender på turné, men tingene kører af sporet, da en af hans illusioner virker lidt for godt.


Se Hokkabaz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHokkabaz havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hokkabaz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hokkabaz herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hokkabaz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hokkabaz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar