Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hokus pokus Albert Åberg

Hokus pokus Albert Åberg

21/12/2019 | Flixfilm

Hokus pokus Albert Åberg på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans far siger, han er for ung til at få en hund, beder 7-årige Alfons sin usynlige ven og en tryllekunstner om hjælp til at ændre sin fars mening.

Hokus pokus Albert Åberg havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hokus pokus Albert Åberg på YouTube.Se Hokus pokus Albert Åberg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hokus pokus Albert Åberg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hokus pokus Albert Åberg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hokus pokus Albert Åberg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hokus pokus Albert Åberg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar