Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hokus pokus Albert Åberg

Hokus pokus Albert Åberg

21/12/2019 | Flixfilm

Se Hokus pokus Albert Åberg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hans far siger, han er for ung til at få en hund, beder 7-årige Alfons sin usynlige ven og en tryllekunstner om hjælp til at ændre sin fars mening.

Hokus pokus Albert Åberg havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hokus pokus Albert Åberg på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hokus pokus Albert Åberg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hokus pokus Albert Åberg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hokus pokus Albert Åberg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hokus pokus Albert Åberg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar