Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hokus Pokus Alfons Åberg

Hokus Pokus Alfons Åberg

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Hokus Pokus Alfons Åberg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da hans far siger, han er for ung til at have en hund, beder 7-årige Albert sin usynlige ven og en tryllekunstner om hjælp til at ændre sin fars mening.


Se Hokus Pokus Alfons Åberg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hokus Pokus Alfons Åberg havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hokus Pokus Alfons Åberg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hokus Pokus Alfons Åberg herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hokus Pokus Alfons Åberg er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hokus Pokus Alfons Åberg stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar