Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hold den røde lygte tændt

Hold den røde lygte tændt

14/05/2023 | Flixfilm

Hold den røde lygte tændt på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en bordelejer giver sin kendetegnende røde lygte til sin bedste indtjener, afsløres gavens historie i tre fortællinger om dens tidligere ejere.Se Hold den røde lygte tændt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hold den røde lygte tændt havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hold den røde lygte tændt på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hold den røde lygte tændt ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hold den røde lygte tændt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hold den røde lygte tændt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hold den røde lygte tændt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar