Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hold på hatten

Hold på hatten

31/07/2021 | Flixfilm

Hold på hatten på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gaston har tilsyneladende et perfekt liv med en respektabel hattebutik og en mønsterfamilie. Men under overfladen er et net af løgne ved at blive afsløret.Se Hold på hatten på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Hold på hatten havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hold på hatten på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Hold på hatten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hold på hatten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hold på hatten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hold på hatten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar