Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hold the Dark

Hold the Dark

28/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Hold the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Jeremy Saulnier
Skuespillere: Beckam Crawford, Riley Keough, Jeffrey Wright, Michael Tayles
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: I Alaskas grumme vinter leder en naturforsker efter ulve, der er mistænkt for at have dræbt en lokal dreng, men inden længe bliver han selv hvirvlet ind i et mysterie.


Se Hold the Dark på Netflix

Anmeldelse: Hold the Dark

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hold the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hold the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Hold the Dark herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hold the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hold the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar