Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hold the Dark

Hold the Dark

28/09/2018 | Flixfilm

Se Hold the Dark på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Drama, Thriller
Instruktør: Jeremy Saulnier
Skuespillere: Jeffrey Wright, Alexander Skarsgård, James Badge Dale
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: I Alaskas grumme vinter leder en naturforsker efter ulve, der er mistænkt for at have dræbt en lokal dreng, men inden længe bliver han selv hvirvlet ind i et mysterie.

Hold the Dark havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Hold the Dark på NetflixAnmeldelse: Hold the Dark

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Hold the Dark ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hold the Dark stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hold the Dark, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hold the Dark er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar