Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hold Tight

Hold Tight

22/04/2022 | Flixfilm

Hold Tight på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Magdalena Boczarska, Leszek Lichota, Grzegorz Damiecki
Spilletid: 1 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en ung mand forsvinder kort efter sin vens død, begynder livet i en rig, sammentømret forstad til Warszawa at falde fra hinanden, mens hemmeligheder og løgne afsløres.

Hold Tight (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Hold Tight på YouTube.



Se Hold Tight på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Hold Tight (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hold Tight (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Hold Tight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Hold Tight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar