Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holding the Man

Holding the Man

01/08/2016 | Flixfilm

Holding the Man på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktion: Neil Armfield
Skuespillere: Ryan Corr, Sarah Snook, Francesco Ferdinandi
Spilletid: 2 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I 1970'ernes Australien forelsker to teenagedrenge sig i hinanden og klarer hindringerne i deres 15-årige forhold, indtil en ny krise opstår.

Holding the Man havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holding the Man på YouTube.Se Holding the Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Holding the Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holding the Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holding the Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holding the Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar