Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Hole in the Wall

Hole in the Wall

10/07/2020 | Flixfilm

Se Hole in the Wall på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En frisindet mand, der er diagnosticeret med tyktarmskræft, tager sammen med sin søn på en lærerig rejse gennem Sydafrika


Se Hole in the Wall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Hole in the Wall havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Hole in the Wall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Hole in the Wall:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Hole in the Wall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Hole in the Wall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar