Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Holidate

28/10/2020 | Flixfilm

Se Holidate på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: John Whitesell
Skuespillere: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth, Frances Fisher
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Handling: To fremmede er begge trætte af at rejse alene og bliver enige om at være hinandens platoniske partner resten af året – men så opstår der ægte følelser undervejs.

Holidate havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Holidate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holidate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holidate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holidate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holidate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar