Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Holidate

28/10/2020 | Flixfilm

Holidate på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: John Whitesell
Skuespillere: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.1

Handling: To fremmede er begge trætte af at rejse alene og bliver enige om at være hinandens platoniske partner resten af året – men så opstår der ægte følelser undervejs.

Holidate havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holidate på YouTube.Se Holidate på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Holidate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holidate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holidate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holidate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar