Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

18/11/2020 | Flixfilm

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Benjamin Bradley
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Indretningsarkitekten Benjamin "hr. Jul" Bradley og hans team af tro nisser hjælper folk med at forvandle deres boliger i vaskeægte juleånd.

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holiday Home Makeover with Mr. Christmas på YouTube.Se Holiday Home Makeover with Mr. Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holiday Home Makeover with Mr. Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holiday Home Makeover with Mr. Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar