Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday in the Wild

Holiday in the Wild

01/11/2019 | Flixfilm

Holiday in the Wild på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Ernie Barbarash
Skuespillere: Rob Lowe, Kristin Davis, Fezile Mpela
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da hendes mand pludselig afslutter deres ægteskab, forlader Kate den tomme rede og tager alene på bryllupsrejse i Afrika, finder sig selv – og måske kærligheden.

Holiday in the Wild havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holiday in the Wild på YouTube.Se Holiday in the Wild på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holiday in the Wild ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday in the Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holiday in the Wild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holiday in the Wild er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar