Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday on the Buses

Holiday on the Buses

04/11/2021 | Flixfilm

Holiday on the Buses på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Comedy
Instruktion: Bryan Izzard
Skuespillere: Reg Varney, Stephen Lewis, Doris Hare
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Jack og Stans magelige nye job på et feriecenter bliver hurtigt en trist affære, da deres tidligere chef og fjende bliver ansat som lejrens sikkerhedschef.

Holiday on the Buses havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holiday on the Buses på YouTube.Se Holiday on the Buses på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holiday on the Buses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday on the Buses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holiday on the Buses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holiday on the Buses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar