Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday Rush

Holiday Rush

28/11/2019 | Flixfilm

Holiday Rush på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Leslie Small
Skuespillere: Romany Malco, Sonequa Martin-Green, Darlene Love
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En radiovært og hans fire forkælede børn bliver nødt til at spænde livremmen ind og tage sig sammen, da deres luksusliv vender på en tallerken lige før jul.

Holiday Rush havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holiday Rush på YouTube.Se Holiday Rush på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holiday Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holiday Rush, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holiday Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar