Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday Rush

Holiday Rush

28/11/2019 | Flixfilm

Se Holiday Rush på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Leslie Small
Skuespillere: Romany Malco, Sonequa Martin-Green, Darlene Love, Amarr M. Wooten
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En radiovært og hans fire forkælede børn bliver nødt til at spænde livremmen ind og tage sig sammen, da deres luksusliv vender på en tallerken lige før jul.Se Holiday Rush på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Holiday Rush havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holiday Rush ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Holiday Rush:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holiday Rush er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday Rush stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar