Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday Secrets

Holiday Secrets

20/11/2019 | Flixfilm

Se Holiday Secrets på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Corinna Harfouch, Christiane Paul, Svenja Jung, Leonie Benesch
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En julekomsammen bliver til en portal til fortiden i denne serie i tre dele, der udforsker de intime forviklinger i en families historie. Optaget i Vestjylland.Se Holiday Secrets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Holiday Secrets (Julehemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holiday Secrets (Julehemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Holiday Secrets:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holiday Secrets (Julehemmeligheder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday Secrets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar