Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday Secrets

Holiday Secrets

20/11/2019 | Flixfilm

Holiday Secrets på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Corinna Harfouch, Christiane Paul, Svenja Jung
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En julekomsammen bliver til en portal til fortiden i denne serie i tre dele, der udforsker de intime forviklinger i en families historie. Optaget i Vestjylland.

Holiday Secrets (Julehemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Holiday Secrets på YouTube.Se Holiday Secrets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Holiday Secrets (Julehemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday Secrets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Holiday Secrets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Holiday Secrets (Julehemmeligheder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar