Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Holiday Secrets

Holiday Secrets

20/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Holiday Secrets på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Corinna Harfouch
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: En julekomsammen bliver til en portal til fortiden i denne serie i tre dele, der udforsker de intime forviklinger i en families historie. Optaget i Vestjylland.


Se Holiday Secrets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Holiday Secrets (Julehemmeligheder) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holiday Secrets (Julehemmeligheder) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Holiday Secrets herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holiday Secrets (Julehemmeligheder) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holiday Secrets (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar