Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Holidays

15/07/2016 | Flixfilm

Se Holidays på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Fantasy, Horror, Mystery
Instruktør: Anthony Scott Burns, Kevin Kölsch, Nicholas McCarthy, Adam Egypt Mortimer, Gary Shore, Kevin Smith, Sarah Adina Smith, Scott Stewart, Dennis Widmyer
Skuespillere: Madeleine Coghlan, Savannah Kennick, Rick Peters, Kate Rachesky
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Otte grumme eventyr om Halloween, Mors dag, St. Patricks-dag og andre højtider danner tilsammen denne gyserantologi.


Se Holidays på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkHolidays havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Holidays ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Holidays herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Holidays er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Holidays stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar